13 Aralık 2017
13 Aralık 2017,
 0

HPKON 2017 programında yer alan kurslar öncesinde kayıt alınarak doluluk durumuna göre açılan etkinlikler olarak organize edilmektedir. Ege Salonunda düzenlenen “Pnömatik Devre Elemanları ve Uygulama Teknikleri”, “Hidrostatik Tahrik ve Kapalı Devre Tekniği”, “Hidrolik Devre Elemanları ve Uygulama Teknikleri”, “Sızdırmazlık Elemanları Seçiminde Yenilikçi Yaklaşımlar ve Uygulama Örnekleri” ile “Hidrolik Boru Bağlantı Elemanları ve Hidrolik Endüstrisinde Kullanılan Akışkan İletimi Elemanlarına Genel Bakış” konulu kurslara toplam 186 kişi katıldı.

Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği kurslar dört gün boyunca 5 farklı konuda gerçekleştirildi. İlk iki gün AKDER adına katılan Levent Yontar “Pnömatik Devre Elemanları ve Uygulama Teknikleri” ile “Hidrolik Devre Elemanları ve Uygulama Teknikleri” konularında eğitim gerçekleştirdi.

Hidropar İzmir firmasından Semih Kumbasar “hidrostatik tahrik ve kapalı devre tekniği” konusunda yarım gün olarak planlanan eğitimini katılımcılara sundu. Daha sonra Kastaş firmasından Sercan Karakoç “Sızdırmazlık Elemanları Seçiminde Yenilikçi Yaklaşımlar ve Uygulama Örnekleri” konusunda çalışmalarını paylaştı.

Son olarak “Hidrolik Boru Bağlantı Elemanları Ve Hidrolik Endüstrisinde Kullanılan Akışkan İletimi Elemanlarına Genel Bakış” ana başlığında iki farklı konuda kurs gerçekleştirildi. “Hidrolik Boru Bağlantı Elemanları” konusundaki Kursu Parker Firmasından Cumhur Yazaroğlu ve Ahmet Taş gerçekleştirirken, Eaton firmasından Ozan Kalkan “Hidrolik Endüstrisinde Kullanılan Akışkan İletimi Elemanlarına Genel Bakış” konulu eğitimi katılımcılara sundu.

Kurslarla ilgili gerçekleştirdiğimiz anket sonucunda katılımcılar olumlu görüşlerini bizlerle paylaştı.