9 Eylül 2022
9 Eylül 2022,
 0

Odamız adına Şubemiz ve İstanbul Şubesi yürütücülüğünde düzenlenecek olan IX. Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongresi hazırlıkları devam ediyor.

IX. Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongresi ve Sergisi pandemi sebebiyle iki kere ertelenmesinin ardından bu sene 16-19 Kasım 2022 tarihinde Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşecek. Düzenleme Kurulu adına şubelerimiz yönetim kurulu üyelerinin ve Yürütme Kurulu adına başta Akışkan Gücü Derneği –  AKDER olmak üzere sektör dernekleri ve temsilcileri ile birçok üniversitemizden akademisyenin katılımı ile çalışmalarımız özverili bir şekilde devam ediyor.

Atölye ve kurs kayıtları için geç kalmayın

Kongremiz kapsamında gerçeleştireceğimiz ve sektörde önemli isimlerin eğitmenliğini üstlendiği atölye ve kurs programlarımız kesinleşti. 16 atölye çalışması ve 3 kursu içeren programımıza kayıtlar başladı. Kayıtlarınızı internet sitemizdeki yönergeleri takip ederek gerçekleştirebilirsiniz.

Sergi için yine Hannover Fairs Turkey ile birlikteyiz

HPKON paralelinde gerçekleşen serginin organizasyonunun bu yıl yine Hannover Fairs Turkey tarafından düzenlenmesi için protokolümüzü yeniledik. Firmalar, yeni ürün ve sistemlerini tanıtma ve bu ürünleri birinci elden kullanıcıyla buluşturma imkânı yakalayacakları sergiye katılım için sergi yerleşim planını inceleyerek Hannover Fairs Turkey ile iletişime geçebilirler.