23 Kasım 2022
23 Kasım 2022,
 0

Odamız tarafından Şubemiz ve İstanbul Şubesi yürütücülüğünde 16-19 Kasım tarihleri arasında Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen 9. Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongresi ve Sergisi sona erdi.

Sektör bileşenlerinin katılımıyla dört gün süren kongre boyunca 52 adet bildiri sunulurken, 1 panel, 3 yuvarlak masa toplantısı, 16 atölye çalışması ve 3 kurs katılımcılarla buluştu. Kongre, 624 kayıtlı delege, 248 kayıtlı kurs katılımcısı, 487 kayıtlı atölye çalışması katılımcısı olmak üzere toplam bin 359 mühendis, teknik eleman, üniversite ve meslek lisesi öğrencisi tarafından izlendi. Hannover Fairs Turkey tarafından kongreye paralel olarak düzenlenen sergiye ise sektörde ürün ve hizmet üreten 39 kuruluş katılırken, sergi 3 bin 300’ü aşkın kişi tarafından ziyaret edildi.

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen kongreyi başarı ile tamamlamanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Şubemiz Yönetim Kurulu Başkanı İlkin Boz, MMO İzmir Şubesi olarak çeşitli kesimleri bir araya getiren benzer sektörel etkinliklerin düzenlenmeye devam edileceğini belirterek, etkinliğe katkı koyan ve destek veren herkese teşekkür etti.