28 Kasım 2016
28 Kasım 2016,
 0

Odamız adına Şubemiz ve İstanbul Şubesi yürütücülüğünde düzenlenecek Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongresi’nin sergi kısmı Hannover Fairs Turkey Fuarcılık işbirliği ile organize edilecek. Hazırlanan protokol 24 Kasım 2016 tarihinde İstanbul’da düzenlenen bir töreniyle imzalanarak yaşama geçirildi.

img_3970

22-25 Kasım 2017 tarihleri arasında MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi-İZMİR’de gerçekleşecek HPKON 2017’nin sergi organizasyonuna ilişkin imza töreninde MMO İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Battal Kılıç’ın yanı sıra Hannover Messe Sodeks Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Belkıs Ertaşkın hazır bulundu.

İmza töreninde Battal Kılıç, Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongresi’nin sekizinci kez düzenleneceğini ve bu alanda ülkemizde gerçekleştirilen en önemli organizasyon olma özelliğini taşıdığını ifade ederek, “Ülkemizde sektörün en önemli bu iki organizasyonunun İzmir`de gerçekleştirilen etkinlikte bir araya gelmesi ve böyle bir işbirliğinin oluşturulması sektörün kazanımları adına çok önemli.” dedi.

HPKON 2017 kapsamında başlatılan işbirliğinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Belkıs Ertaşkın, “WIN Eurasia Automation çatısı altında düzenlenen Hydraulic&Pneumatic Eurasia Fuarı’mız aracılığıyla yıllardır hizmet verdiğimiz hidrolik pnömatik sektörüne yönelik katkımızı, bu işbirliği ile bir adım öteye taşımış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. TMMOB Makina Mühendisleri Odası tarafından Akışkan Gücü Derneği (AKDER)’in desteğiyle gerçekleştirilen HPKON’a  Hannover Fairs Turkey Fuarcılık’ın katılımıyla  öneml bir güçbirliği oluşturuyoruz. 8. Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongresi ve Sergisi’nin 2017 yılında sektörün en önemli buluşmalarından birine ev sahipliği yapacağını temenni ediyoruz” diye belirtti.